mandag den 9. august 2010

STRØM PROGRAM: MASSER AF DUNKEL & LIDT ELECTROTOG OG TECHNOKAT

Strøm Festival, som vi tidligere har behandlet her på Ny Musik, er nu klar med deres program for årets elektroniske Vesterbro get-down. Som altid breder festivalen sig over mange koncepter, der i år strækker sig fra bla. børnetechno med Bjørn Svin (under det fantastiske navn - "min kat den danser techno") til foredrag på Hovedbiblioteket over til gengangeren 'Trans Metro Express' i den Københavnske metro. Også den geografiske brede er i år vid, og tager os helt fra Hillerød (Truckhallen) til Helsingør (Toldkammeret) og ud i Tap E i Carlsberg. Bredere konceptuel og geografisk vidde kan man næsten ikke ønske sig i vort lille kongerige.

Se hele programmet

Et af de helt store øjeblikke for denne skribent bliver når de gamle drenge fra Future 3 vs. System (Anders Remmer, Thomas Knak og Jesper Skaaning) for en aften 'genopstår' som Future 3, for efterfølgende at vende tilbage til deres i dag benyttede navn 'System'. Spændende! Samme aften står også den 'soul, hip hop, electronica'-inspirerede amerikaner Gonjasufi på scenen i Enghaveparken, og leverer en af de mest omtalte koncerter til dette års Strøm Festival - so far.

Sidste år spillede Bjørn Svin i et helt proppet og MEGET varmt metro-tog under Strøm. I år har han skiftet det svedende og øldrikkende publikum ud med et lidt yngre et af slagsen, når han fortolker børnesange i Enghaveparken fredag morgen. Har man børn, skal man da være et skarn, hvis man ikke tager ned og fodre dem lidt formiddags-svin... Min Kat Den Danske Techno... Sødt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar