mandag den 13. juli 2009

STATIC ER STADIG DERUDE!

Da jeg for en del år tilbage arbejdede som bartender i VEGA Natklub, havde vi en periode den århusianske dj Static som resident. Ud over at han stort set altid var leveringsdygtig i en fest på dansegulvet, var han også en af de der dj's, der, trods hans allerede dengang mange år i branchen, altid mødte op med en fantastisk positiv attitude og en god energi. Efter ganske kort tid i baren på en klub, finder man ud af, hvor meget en dj faktisk kan påvirke festen udelukkende ved at køre en god stil over for gæster og personale. Attitude, karma & skills...

Det er lang tid siden, jeg har hørt den gode Static live, men han lever stadig i bedste velgående. For ikke lang tid siden deltog han eksempelvis i en viral-video for Bandbase og P2 sammen med dj Noiz omkring projektet mixtoverdener, og fornylig så jeg, at han havde formuleret programmet til årets Grøn Koncert i "scratch" - Grøn Koncert Program 2009 by Dj Static.

Derudover har han gang i sin egen musik som en af hovedmændende i Majors, som udover Static rummer Negash Ali, J-Spliff, Noize og selvfølgelig hans gamle MC'er Nat Ill. Godt at se at han stadig er eftertragtet derude..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar