mandag den 23. marts 2009

Dennis Mejdal gæster Venice-blog

Jeg stødte første gang på musikeren Dennis Mejdal (jeg skriver 'musikeren', da jeg i lang tid forinden havde kendt hr. Mejdal som VEGAs grafiker), da han for et par år siden varmede op for Grand Avenue på Lille VEGA. Dengang var der der ikke mange, der kendte den unge sangskriver, og salen var derfor primært fyldt med unge piger, der skulle høre (og ikke mindst se Avenue-drengene, der dengang havde en forsanger, Rasmus Walther Hansen, smedet sammen med en vis frøken Christensen) Grand Avenue. Der gik derfor et par numre hvor den ukendte sangskriver kæmpede med at overdøve de 500 gæster, men en Mejdal på hjemmenbane er ikke sådan at slå ud, og salen rettede hurtigt opmærksomheden mod scenen.

I dag har Dennis soloalbum Grow Little Acorn, Grow efterhånden et år på bagen, og Dennis er ikke ukendt længere. Inden længe starter han, så vidt Ny-Dansk-Musik er orienteret, sin egen blog i forbindelse med lanceringen af hans nye musikprojekt 'I Am Marshal'.

Intil da, kan vi læse Mejdals gæstblog-indlæg på Venice-sober bloggen, hvor han skriver om hvordan det er, at åbne det første eksemplar af sin egen cd. God læsning, der varsler godt til en kommende Mejdal-blog... 'Deeeeeeeeeee'

2 kommentarer:

  1. Jeg glaeder mig til at hoere, hvilken retning Mejdals nye projekt I am Marhsla traekker i...

    Er der nogen, der ved, hvornaar den naeste plade udkommer?

    SvarSlet
  2. "Deeeeeeeee....???" Internt...????

    SvarSlet