mandag den 28. juni 2010

ROSKILDE FESTIVAL WARM UP 2010

Her på Ny musik har vi opgivet at følge det store danske festival-univers, det betyder også at årets mest fantastiske musikbegivenhed i Danmark - Roskilde Festival (se programmet) -, må gå forbi uden den store spalteplads her på siden. Vores storesøster Goombay har dog igen i år intensivt fokus på både musikken på festivalen, men også på hvad de danske musikbloggere skriver om og anbefaler. Den første 'livereportage' fra festivalen, tager broden på Warm Up cirkusset, og anmelder musikken på Pavilion Junior-scenen. Deruover kan vi kun anbefale at bruge blog-kataloget på Goombay, til at surfe lidt videre ud i musik-blogosfæren for at se hvad de mange musik-kloge bloggere skriver om Roskilde Festival. Det er god inspiration!

onsdag den 2. juni 2010

DISTORTION - NU! START FESTIVAL - LIGE OM LIDT

Inden Distortion-ugen for alvor rammer denne skribent med sommer, electro og gadeballade, vil jeg lige stikke mit blogansigt ud af den boks, der alt for længe ad gangen skærmer for mit flotte tandsmil. Og tandsmilet er der - selvom sommeren lige så sjældent som mig viser sit ansigt, virker det som om, at han/hun (?) har valgt at synkronisere sine stråler med festivalkalenderen for for-sommer 2010. For 14 dage siden havde vi 3 ene-og-alene solskinsdage på SPOT, og i dag på startdag for både Distortion og Skive Festival, er himlen endnu engang helt Microsoft-blå - det er da fantastisk...! Så kan Fleurquin og de øvrige fest-tosser bare komme an!

Og næste uge - ja der står den på nummer 2 version af Start Festival efter de skiftede navn fra Vesterbro Festival. Sidste år smilede hverken vejr-/ eller fodboldguderne til Start, men vi krydser fingre for at københavns største upcomming-festival har mere held i sprøjten i år. Ud over de sædvanlige festival-navne - FALLULAH, KISS KISS KISS, THE FLOOR IS MADE OF LAVA, PEDE B. & KASPER SPEZ og resten af up-comming tourbussen. Byder Start på en masse for mig ukendte navne, og det er (synes jeg) her start bliver rigtig spændende.

Ses derude!