torsdag den 23. juli 2009

Fra Musikblogs.dk til Goombay

Organgrinder skrev på et tidspunkt om den nystartede blogportal musikblogs.dk, - "Jeg hilser personligt initiativet meget velkommen og glæder mig til at følge udklækningsprocessen fra betaversion til smuk sommerfugl.”. Til trods for at siden dengang lå i en grov og ikke særligt sexet Xoops skal, mødte den alligevel en masse positiv velvilje fra såvel musikbloggerne, men også branche og brugere bød pænt initiativet velkommen.


I sidste uge vil jeg mene, at portalen tog et lille skridt i sommerfugleretningen. Hele designet blev brudt ned fra det gamle sort/hvide, til en (måske lidt modig) sort, gul, grøn sammensætning. Samtidig med de designmæssige krumpspring, skiftede portalen også det let forståelige "musikblogs.dk" ud med det mere rytmisk klingende "Goombay" - det er vist både en strand, en tromme og et band.

Nu må vi se, om portalen kan holde sit fine fokus på os bloggere blandet sammen med et par redaktionelle afstikkere til hvad der rør sig i det danske musikunivers - som eksempelvis Strøm, stella polaris og hvad der sker på Music for Dreams og Tigerspring.

mandag den 13. juli 2009

STATIC ER STADIG DERUDE!

Da jeg for en del år tilbage arbejdede som bartender i VEGA Natklub, havde vi en periode den århusianske dj Static som resident. Ud over at han stort set altid var leveringsdygtig i en fest på dansegulvet, var han også en af de der dj's, der, trods hans allerede dengang mange år i branchen, altid mødte op med en fantastisk positiv attitude og en god energi. Efter ganske kort tid i baren på en klub, finder man ud af, hvor meget en dj faktisk kan påvirke festen udelukkende ved at køre en god stil over for gæster og personale. Attitude, karma & skills...

Det er lang tid siden, jeg har hørt den gode Static live, men han lever stadig i bedste velgående. For ikke lang tid siden deltog han eksempelvis i en viral-video for Bandbase og P2 sammen med dj Noiz omkring projektet mixtoverdener, og fornylig så jeg, at han havde formuleret programmet til årets Grøn Koncert i "scratch" - Grøn Koncert Program 2009 by Dj Static.

Derudover har han gang i sin egen musik som en af hovedmændende i Majors, som udover Static rummer Negash Ali, J-Spliff, Noize og selvfølgelig hans gamle MC'er Nat Ill. Godt at se at han stadig er eftertragtet derude..